Biztos fogyás

Döntöttem. Kisebb ruhát, jobb közérzetet szeretnék!

Biztos fogyás, alakváltozás, összetett feladat


Csak akkor fogj bele, ha elszánt vagy, s erős az elhatározásod. Éhezéssel, önsanyargatással csak pillanatnyi eredmény érhető el.

Salaktalanítás, Zsírlebontás, Keringésjavítás, Kötőszövet feszesítés, Izomfejlesztés, Dietétika, Anyagcsere folyamatok optimalizálása. Mindent a megfelelő tréning eszközökkel, szív és ízületi terhelések nélkül. Kérje segítségünket!

A “Biztos Fogyás Alakváltozás ” programhoz rendelkezésre áll a fitnesz stúdió konditerme, aerobik- spinning és táncórái, személyi edzés.
Étkezési, életviteli tanácsadás .

Hypoxi-trainer, vákuum terápia, E-fitt, zsírtörő kezelés, szíjas bőr feszesítés.
Szakképzett munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre bármilyen állapot, akár hízás, fogyás, izmosítás, egészségmegőrzés a cél.

Speedfitness, E-fitt: izomtonizálás, anyagcsere gyorsítás, heti 2×20 perc kivált 2-3 1,5 órás edzést.
“Mert az idő pénz”
Keresd hypoxi-trainer és E-fitt akciós bérleteinket.
A kétféle kezelés, edzés, együttes alkalmazása kitűnő eredményeket produkál. Hypoxi a zsírt a cellulitot bontja, tünteti el, a bőrt feszesíti. Az E-fitt az izomzatot hozza formába, izmot tonizál, az anyagcserét gyorsítja.

Kérj tanácsot, ha nem tudod hogyan változtathatnál. Ne feledd, amit eddig tettél és ettél annak ez a következménye, most valami mást kell tenned és enned a változás érdekében.

Várjuk hívásodat, jelentkezésedet!!!

Tel.: : +36703200488