Házirend

Kedves Vendégünk!

Köszönjük, hogy létesítményünket választottad szabadidőd hasznos eltöltésére! Néhány nagyon fontos tudnivaló, ami nélkül nem tudod igénybe
venni szolgáltatásainkat:

A létesítményünket mindenki saját felelősségére használja!
Az öltözőben elhelyezett tárgyakért felelősséget nem vállalunk!
A beléptetés jogát a fitneszstúdió személyzete fenntartja!

A fitnesz stúdió épületének udvarán őrzött, ingyenes kerékpár tárolási lehetőség és fizetős autó parkolási lehetőség áll rendelkezésedre.

A szolgáltatásainkat érvényes bérlet leadásával, vagy a megérkezéskor előre megváltott napijeggyel vehetitek igénybe. A napijegy vagy bérlet megvásárlásával elfogadod a létesítményünk házirendjét.

A bérletek érvényessége nem meghosszabbítható és nem átruházható. A bérletek személyre szólóak, csak a bérlet tulajdonosa használhatja. Kérés esetén a személyazonosságot igazolni kell. Az elvesztett bérlet helyett nem tudunk másikat kiállítani. A pultnál a személyzet kérheti, hogy a bemutatott bérlet mellett valamilyen egyéb (fényképes) igazolvánnyal is igazold személyedet, mivel a bérleteink nem fényképesek.

Megérkezéskor a pultnál be kell jelentkezni. Amennyiben a konditermet kívánod használni, a pulton elhelyezett ívre regisztrálnod kell a nevedet!

Törölköző, tiszta váltócipő használata kötelező! Ennek hiányában szolgáltatásainkat nem vehetitek igénybe. Törölköző, zokni, hajgumi, hajszárító igényelhető a pultnál. 

Az öltözők használatáról stúdiónk öltözőiben a biztonság érdekében lakatrendszer működik. Az öltözőszekrényedet a saját lakatoddal tudod lezárni. Mint a váltócipőt vagy a törölközőt, hozd a lakatot is magaddal, mikor edzeni érkezel!

Ha nem hoztál magaddal lakatot, akár a stúdióban is vásárolhatsz egyet:

a 3 kulcsos lakat ára 500 Ft, ami vásárlást követően véglegesen a tiéd! Új és alkalmi jegyet vásárló vendégeinknek zálog ellenében mi biztosítjuk egy alkalommal a lakatot! Távozásodkor a lakatot vedd le, és az általad használt szekrényt nyitott állapotban hagyd magad után megkönnyítve ezzel a takarítást.

Az öltözőben elhelyezett tárgyakért felelősséget nem vállalunk! Az öltözőben semmiféle, ruhaneműt, törölközőt, cipőt senki ne hagyjon, mert azt takarításkor összeszedjük! A talált tárgyakat őrizzük, a pultnál érdeklődj! Az első szinten és az emeleten is két-két női öltöző található, melyek szintén lakatrendszerrel működnek, használd őket bátran!

Táskát a csoportos órákra és a konditerembe bevinni TILOS! Amennyiben saját bokszkesztyűt, vagy egyéb sporteszközt szeretnél magaddal vinni az edzésre, erre a célra külön hálós táskát tudunk számodra biztosítani, melyet a recepciónál megtalálsz.

A konditerem használatáról:

A konditeremben mezítláb, papucsban, vagy fedetlen felsőtesttel tilos edzeni, mert balesetveszélyes! A tatamira viszont csak mezítláb vagy speciális cipőben lehet rálépni, ott kérjük, edzőcipőben ne eddzél!  A konditeremben teremedzők állnak rendelkezésedre, válaszolnak a kérdéseidre, segítik az edzésmunkádat, felügyelik a terem rendeltetésszerű  használatát. Ha bármi kérdés merül fel a gépek használatával kapcsolatban, vedd igénybe a segítségüket!

A konditerem szellőztetését, fűtésének szabályozását, valamint a klímaberendezések működtetését kizárólag a személyzetünk végezheti! Az általad használt súlyokat, rudakat és valamennyi berendezési tárgyat használat után kötelességed a helyére tenni! Az eszközök kárpitozott részére a súlyokat rápakolni, az eszközöket a földhöz vágni, rongálni TILOS. A konditeremben és az órákon tilos étkezni, italt pedig csak műanyag tároló eszközben lehet bevinni.

A funkcionális teremben kérjük,  mindenki fokozottan vigyázzon a testi épségére, például a tatamin és a boksz ringben történő küzdelmek során.

A csoportos órák házirendje:

A csoportos órákra kérjük, előre jelentkezz be! Ezt a pulton elhelyezett dossziéban, sms-ben vagy telefonon is megteheted. Amennyiben nem biztos, hogy el tudsz jönni, ne iratkozz fel, hanem érdeklődj indulás előtt, hogy van-e még szabad hely az adott órára. Igyekszünk az óraszámot bővíteni az igények szerint.
A csoportos óra lemondását a foglalkozás megkezdése előtt 2 órával, aznapi spinning vagy TRX óra lemondását pedig előző nap estig tudjuk elfogadni, személyesen, telefonon vagy sms formájában. Az óralemondás elmulasztása a bérletről egy alkalom levonásával jár, havibérleteknél egy nappal rövidül a hónap. A csoportos órákra kérjük, érkezzetek pontosan, és az óra alatt mindenki érdekében egymással ne beszélgessetek! Késés esetén a
lefoglalt helyedet az óra megkezdéséig fenntartjuk.

Az óraadó személyének változtatásának jogát fenntartjuk. Az órákra mobiltelefont bevinni nem lehet, ha fontos hívást vársz, add le a pultba a készüléket, és a várt hívás esetén kihívunk. Csoportos órák lényege az együttmozgás, ezért kérjük csak azok vegyenek részt ezen óratípuson, akik követik az óraadók útmutatásait. Társaitok érdekében a nyújtás alatt az órát ne hagyjátok el, pakolással ne zavarjátok meg az óra és a nyújtás nyugalmát!  A szellőztetés és a légkondicionálás rendje az edző döntése. Az óra végén az általatok használt eszközöket kérjük, mindenki óvatosan tegye a helyére, oda, ahonnan azt elvette! A sérült vagy  tönkrement eszközt add át az edzőnek, vagy jelezd nekünk az észlelt hibát (pl. spinning biciklin észlelt változást).

A rágógumit a szemetesbe kérjük dobni.

Tusoló és WC

A tusolót és WC-t kérjük, mindenki rendeltetésszerűen használja! Papucs használata a tusolóban kötelező! A kicsapódott víz balesetveszélyes, kérjük, vigyázzatok! Ha valami rendkívülit észlelsz, jelezd a pultnál!

A szauna és szolárium használatáról, hatásáról kérj felvilágosítást a pultnál! A szaunában ahol a tested érintkezik a szaunával, kérjük, használj törülközőt és papucsot!

Egyéb rendelkezések

A fitnesz stúdió területén semmiféle kereskedelmi tevékenységet folytatni nem lehet! Személyi edzéseket csak a stúdióban regisztrált, egyéni vállalkozó munkatársaink tarthatnak! A személyi edzésekre előre egyeztetett időpontot előző nap estig lehet lemondani, a le nem mondott személyi edzéseket megtörténtnek tekintjük.

Tudatmódosító szer, alkohol vagy gyógyszer hatása alatt a konditerem (valamint a stúdió egyéb) szolgáltatásait használni TILOS! Az önmagukra vagy másokra veszélyes tudatállapotú, szellemileg fokozottan sérült vagy nem beszámítható vendégeket fogadni nem tudunk!

A fitnesz stúdió területén dohányozni vagy alkoholt fogyasztani TILOS! 14 éven aluli vendégeink a konditermet csak személyi edzés vagy csoportos óra keretében látogathatják. A csoportos órák alatt a teremben olyan gyerekek, akik az órán tornázó vendégként nem vesznek részt, nem tartózkodhatnak.

A hangoskodás, a kihívó viselkedés stúdiónkban nem kívánatos. A házirend be nem tartása a bérlet bevonását és a stúdió azonnali elhagyását vonja magával.

A fitnesz stúdió fenntartja a jogot, hogy nyitva tartási időben reklám célra alkalmanként nem személyere irányuló felvételeket, fényképeket készítsen. A fitnesz stúdiót látogató vendégek engedély nélkül a létesítményről és annak működéséről felvételeket nem készíthetnek!

Köszönjük, hogy jelenléteddel megtisztelsz bennünket!

Kívánjuk, hogy amiért ide eljössz, az teljesüljön, és sokszor, sokáig érezd jól magad közöttünk!

Vigyázz a testedre, ez az egy hely ahol élhetsz!