Baksa Balázs

26 éves korom ellenére sok sportágban eredményes múlttal rendelkezem. Már kisgyermek korom óta lételemem a mozgás. Először úszással foglalkoztam, majd jött a kenu, a birkózás, aztán a tae-kwon-do, majd a kick-box. Gyermekként görkorcsolyáztam is, amelyből mára már csak az maradt, hogy pár éve görkorcsolya edzőként is tevékenykedem.

Számos versenyen vettem részt, mégis váltottam, s az erőemelés lett a fő sport az életemben. Hozzáértő edzők munkája mellett – akiknek ezúton is köszönöm -, több Magyar Bajnoki dobogós helyezést sikerült megszereznem.

Mindig is a legjobb szerettem volna lenni, minél jobban megismerni az emberi testet, izomzatot, annak fejlesztését és az egészséges, helyes táplálkozást. Ezért az erőemelés mellett a testépítéssel kezdtem behatóbban foglalkozni, először csak autodidakta módon, majd iskolarendszerű képzésben is.

11 éve foglalkozom az egészséges, sportos, esztétikus fizikum felépítésével. Néhány éve testépítő versenyzőkkel edzettem együtt, így testközelből nézhettem végig az edzéseiket, a segítségemmel készültek fel a versenyekre, sőt a bajnokságokon is közvetlenül mellettük élhettem át a versenyzés izgalmait. 2011.-ben, testépítő és fitnesz sportedző képesítést szereztem. Sportolással eltöltött idő alatt tapasztaltam meg , hogy mekkora jelentősége van a megfelelő táplálkozásnak és egészséges táplálék kiegészítők tudatos használatának, a minőségi fogyás, esztétikus, egészséges és erős izomzat, testalkat kialakításához valamint megőrzéséhez.

Miért edz és változz velem?

Mivel évek óta személyi edzőként, szakmai hozzáértéssel segítem a sportolni, változni egészségesebbé válni vágyókat. Tudom, hogy mire lesz szükséged a megfogalmazott célok eléréshez, ha ehhez Te (Ön) is kellően elszánt partner vagy.

Mikor válassz engem?

–          ha tökéletesre akarod formálni a tested,

–          ha nagy és erős izmokra vágysz,

–          ha nyúlánk, szálkás, atlétikus, izmos alakot szeretnél,

–          ha testépítő, vagy fitnesz versenyen indulnál,

–          ha az izmaidra rakódott zsírtól szabadulnál és fogyni szeretnél.

–          ha életmódváltás a cél,

–          ha a táplálkozásodon szeretnél változtatni,

–          ha sokat vagy keveset mozogsz,

–          ha az általad választott küzdősportban szeretnél fejlődni,

–          ha az erőemelés fogásnemeit szeretnéd elsajátítani,

–          ha aerobik órákra jársz, és mellette súlyzós edzésekkel is változtatni akarsz a formádon.

–          ha egyszerűen egészségesebbé válni, változni szeretnél.