felso_LOGO

Klisics Krisztina

Klisics Krisztina vagyok, testépítés és fitneszedző

Szakképesítésemet 2009-ben szereztem sportedző (testépítés-fitnesz) szakon.

Gyermekkorom óta lételemem a mozgás. A testépítéssel 14 éve kerültem kapcsolatba.   Az első pár évben nagyon sok tapasztalatot gyűjtöttem a versenyzők között végzett edzőtermi edzések során. Az első perctől kezdve megszállottja vagyok ennek a remek mozgásformának.

– Izmaim súlyzós edzésével nagyon jó kondíciót tudtam felépíteni, nőtt az erő-állóképességem, mind fizikálisan, mind mentálisan megerősödtem.

– Kitartó munkámnak és e sportágnak köszönhetően 2009 telén részt vettem egy 14 hetes katonai kiképzésen Szentendrén, ahol nem csak az időjárási viszontagságokat, de saját korlátaimat is nap mint nap le kellett győznöm.

– Ezt követően 5 évig szolgáltam a MH. 5. B. I. Lövész Dandár alakulatánál, lövész beosztásban. Ez idő alatt mindvégig kimagasló fizikális teljesítményt nyújtottam.

A testépítés egyben életforma is, mely tökéletes keretet ad életünknek.

· Rendszerezésre tanít a napi teendőink, táplálkozásunk, edzésünk során.

· Formás izmokat eredményez.

· A test arányai megváltoznak.

· Lehetőséget nyújt arra, hogy a problémásabb testrészeinket koncentráltabban megdolgoztathassuk.

·   Növeli az önbizalmat.

·   Önfegyelemre, kitartásra tanít.

Azok, akiknek sikerül a testi átalakulás, lélekben is átalakulnak. Eredendően küzdelemre teremtettünk, mégis mindenben igyekszünk elkerülni, hogy küzdenünk kelljen. A küzdelem az igazi átalakulás előfeltétele: küzdelem nélkül nincs átalakulás. Jelentős változást nem lehet elérni jelentős erőfeszítés nélkül!

Szeretettel várlak, ha elég kitartó vagy és kellő elszántsággal rendelkezel, hogy változtass az életeden, ha elégedetlen vagy a külsőddel, ha szeretnél egészségesebbé válni, vagy ha csak egyszerűen szeretnéd magad jobban érezni a bőrödben!