Szombathelyi Nóra

Edzői információk:

Név: Szombathelyi Nóra

Tel.: 06 20 922 57 96

Nyelv: magyar

 

Hivatásáért rajongó pedagógusként az egészséges életmód és sport iránti elköteleződésemnek köszönhetően az elmúlt tíz évben szabadidőm jelentős részét aktív sportolással, sportesemények szervezésével, sportedzői feladatok ellátásával és önmagam szakmai képzésével töltöttem.

Életem egyik mozgatórugója a sport, immár hivatásos edzőként feladatomnak tekintem, hogy a mozgás szeretetét, életet megújító hatását a hozzám érkező vendégek – kortól, nemtől és edzettségi állapottól függetlenül – hétköznapi tapasztalatává tegyem. Holisztikus szemléletet és a sport erejét felhasználva arra, hogy segítsem őket a testi, lelki megújulásban, önmagukra találásban.

Elkötelezett edzőként hiszek abban, hogy vendégeim szakmailag megalapozott, tervszerű, személyre szabott kísérése a kitűzött, reális cél felé nemcsak látványos eredményt hoz, hanem valódi életmódbeli változást is generál a hozzám forduló vendégek mindennapjaiban.

Csoportos óráimon és személyi edzéseimen egyaránt így kívánok segítségére lenni mindazoknak, akik bizalommal fordulnak hozzám, legyen szó fogyásról, erősítésről, betegség utáni rehabilitációról vagy prevenciós mozgásról egyaránt.

Szombathelyi Nóra

edző

Az akaraterő megteremti azutat.