Stúdióink

Válasszon termeink közül!

Szeged, Attila u. 17-19.

(Az Árkádtól és a Mars tértől 100 m-re.)

Tel: +36 70 3200 488

A Forma1 Fitnesz Szegeden 2003 óta fogadja a sportolni vágyókat. Az Attila utcai fitnesz stúdió a belvárosban 1600 m2 területen, 3 szinten nyújt sportolási lehetőséget. Szlogenünk a “3 szinten, szinte minden ami fitnesz”.

Tágas, nagyméretű aerobik és tánctermeinkben változatos, minden korosztály számára kínálunk mozgáslehetőséget.

Közel 30 szakképzett szakember várja és segíti a hozzánk érkezőnket.

Konditermünk 800 m2 területen helyezkedik el. Folyamatosan megújítjuk, fejlesztjük a konditermi részt és az eszközparkot. Edzőtermünk több részre tagolt, kardió rész, szabadsúlyos rész , koedukált terem s külön női konditermi rész, funkcionális terem, box terem, box ringgel, tatami. Konditermünkben teremedző segíti az edzéseket, fogadja és segíti az új vendégeket.

Szeged, Petőfi Sgt. 70.

(A Gringos pizzériával szemben.)

Tel: +36 70 3200 487

Exkluzív környezetben itt minden csak rólad szól. Szolgáltatásaink személyre szabottak. Minden testedzéssel kapcsolatos szolgáltatásunk személyi edzés keretében történik. Hozzánk akár utcai öltözetben, felszerelés nélkül is betérhetsz, a sampontól, a törölközőtől az edzőruháig mindent biztosítunk számodra. A testedzésen, alakformáláson, életviteli tanácsadáson kívül szolgáltatásaink közé tartozik: profi szoláriummal, műköröm- és profi sminkkészítés. Ingyenes parkolás! Bővebb információkért kattints a “Kapcsolat” gombra.

Szeged, Petőfi S. sgt. 77.

(A Gringos pizzéria mellett)

Tel: +36 30 869 0968

Testedzés, művészet, kikapcsolódás. Itt minden ami balett, itt minden ami művészet. Repülni tanulunk….:-)
Klasszikus balett és modern tánc oktatás Szegeden 2,5 éves kortól egészen a felnőttekig.