Functional room - functional workouts

Functional room - functional workouts

Written on .
Stúdiónkban funkcionális edzés végzésére is van lehetőség, melyet minden vendégünknek bátran ajánlunk, hiszen sokoldalúan fejleszti a test izomzatait, igen változatos gyakorlatok végzése közben.

A funkcionális edzés során nem csupán egy-egy izomcsoportra koncentrálunk, hanem a test teljes megmozgatása kerül fókuszba, akként, hogy a test természetes mozgásmintáit fejlesztjük, tehát olyan mozdulatokon alapulnak a gyakorlatok, amelyeket a hétköznapi életben is végzünk, például guggolások, emelések, törzsizmokat fejlesztő összetett gyakorlatok.

A funkcionális edzés mellett szóló érv, hogy segíti a tartóizmaink megerősítését, ezáltal a helyes testtartás kialakulását és rögzülését, segít megakadályozni rossz mozgásminták beidegződését, illetve hozzájárulhat későbbi hát-, derékproblémák megelőzéséhez is.
Segítségével fejleszthető az izomerő, a gyorsaság és az állóképesség egyaránt, javítható az egyensúlyérzék és a hajlékonyság.

A funkcionális edzés emellett formálja az egész testet, fokozza az anyagcsere működését és segít a zsírégetésben. Személyi edzőink szakszerű segítséget nyújtanak mind a saját testsúllyal végzett mozgásformák helyes elsajátításában, mind különböző eszközök megfelelő használatában.

Funk1k
Funk2k
Funk3k


Funkcionális termünk a konditerem közepén található lefelé vezető lépcsőn közelíthető meg, nagyjából 400 m2 nagyságú. A teljes szint gumitéglával borított, továbbá itt kapott helyet a box ring és a tatami küzdőtér.

A funkcionális szinten megtalálhatóak továbbá kettlebellek, rudak, húzódszkodók, bordásfalak, trx kötelek, "street workout mászóka", box zsákok, ugrálókötelek, mászókötél, szőnyegek, dobogók, padok, rúdfitneszhez forgórúd.

© Minden jog fenntartva

Cím

6722 Szeged, Attila utca 17-19. II. emelet
(Árkádtól és a Mars tértől (buszállomás) 100 méterre)

Kapcsolat

Tel:0670/3200488
Tel:0662/424-070/100
Email:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nyitvatartás

HÉTFŐTŐL PÉNTEKIG: 6.30-21.30
SZOMBAT: 9.00-20.00
VASÁRNAP: 14.00-20.00