Bemutatkozunk

A Forma 1 Fitnesz stúdió

Első stúdiónkat 2003-ban nyitottuk meg, majd a megnövekedett érdeklődésre tekintettel 2005-ben kibővült szolgáltatásokkal megkezdtük működésünket második stúdiónkban, amely a mai napig várja meglévő és jövőbeli kedves vendégeinket Szeged belvárosában.

A több, mint 1500 négyzetméteren és összesen 3 szinten lévő komplexumban minden korosztály megtalálhatja azt a mozgásformát, amely az igényeinek megfelel, hiszen lehetőség van konditermi edzésre, számos különböző típusú csoportos órán való részvételre, rúdfitnesz, légtorna, box, birkózás és más küzdősportok gyakorlására, amelyhez tatami és box ring is rendelkezésre áll.

A konditermen belül külön szinten helyezkedik el a funkcionális termünk, a box ring és a tatami, amelyek mind sima kondi bérlettel is látogathatóak.

Stúdiónkban szakképzett és munkájuk iránt elhivatott személyi edzők várják a sportolni vágyókat, akik megfelelő szakmai segítséget nyújtanak, legyen a cél akár az alakformálás, izomépítés, a fogyás vagy az állóképesség növelése, illetve aktív kikapcsolódás.

A rehabilitációt igénylőktől kezdve egészen a versenysportot űzőkig bárki megtalálhatja nálunk a számára legmegfelelőbb mozgásformát, edzőink több speciális területen is segítséget tudnak nyújtani (pl. box, nyújtás, légtorna stb.)

Stúdiónkban a különböző típusú edzések mellett lehetőség van hypoxi trainer automatic és zsírtörő gépek használatára, továbbá szolgáltatásaink között megtalálható az infraszauna illetve a táplálkozási- és életmód tanácsadás is.

Célunk, hogy minden hozzánk forduló Vendégünket olyan pozitív változások megszilárdulásához segítsük hozzá, amelyek által a mozgás és az egészségtudatos táplálkozás életmóddá válik, mindezt kellemes környezetben, változatos és üdítő foglalkozások során. A létesítmény udvarában kamerával megfigyelt és őrzött kerékpár tároló használható.

A stúdió központi elhelyezkedése miatt tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, nem csak a városból, hanem a vidékről érkező autóbuszok is a közelben érhetők el (kb. 100-150 méter a buszpályaudvar).

© Minden jog fenntartva

Cím

6722 Szeged, Attila utca 17-19. II. emelet
(Árkádtól és a Mars tértől (buszállomás) 100 méterre)

Kapcsolat

Tel:0670/3200488
Tel:0662/424-070/100
Email:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartás

HÉTFŐTŐL PÉNTEKIG: 6.30-21.30
SZOMBAT: 9.00-20.00
VASÁRNAP: 14.00-20.00