Házirend

A Forma 1 Fitnesz stúdió házirendje

Köszönjük, hogy létesítményünket választottad szabadidőd hasznos eltöltésére! Néhány nagyon fontos tudnivaló, amelyek elengedhetetlenek szolgáltatásaink igénybevételéhet.

A szolgáltatásainkat érvényes bérlet leadásával, vagy a megérkezéskor előre megváltott napijeggyel lehet igénybe venni. A napijegy vagy bérlet megvásárlásával automatikusan elfogadod a létesítményünk házirendjét.

Megérkezéskor a recepción való bejelentkezés szükséges. Amennyiben a konditermet kívánod használni, a pulton elhelyezett ívre történő feliratkozást kérjük.

Törölköző, tiszta váltócipő használata minden esetben kötelező! Ezek hiányában szolgáltatásaink nem vehetőek igénybe. (Törölköző, zokni, hajgumi, hajszárító igény esetén kérhető a pultnál.)

A bérletek érvényessége nem meghosszabbítható és nem átruházható. A bérletek személyre szólóak, csak a bérlet tulajdonosa használhatja.

Kedvezményes bérletek SZÉP kártyával nem vásárolhatók.

Kérjük vedd figyelembe, hogy az elvesztett bérlet helyett nem tudunk másikat kiállítani. A pultnál a személyzet kérheti a személyazonosság igazolását, mivel bérleteink nem fényképesek.

Bármely kereskedelmi vagy egyéb kereső, promóciós, adatgyűjtő tevékenységet kizárólag a stúdió vezetésének jóváhagyásával lehet folytatni, egyéb esetben az szigorúan tilos és az illető bérletének azonnali bevonásával jár.

A létesítményt mindenki saját felelősségére használja!

A beléptetés jogát a stúdió személyzete fenntartja!

Az öltözők használatáról

Az első szinten két női és egy férfi öltöző található, míg az emeleten további két öltöző várja Vendégeinket. Stúdiónk öltözőiben a biztonság érdekében lakatrendszer működik. Az öltözőszekrényeket saját lakattal lehet lezárni.

Az első alkalommal hozzánk látogatók illetve a napijegyet váltó vendégeink részére biztosítunk lakatot, zálog leadása ellenében, a bérlettel rendelkező vendégeink saját lakattal kell rendelkezzenek. Távozáskor a lakatot minden esetben le kell venni az öltözőszekrényről, a nyitvatartás végén fennmaradt lakatok eltávolításra kerülnek.

Stúdiónkban is van lehetőség lakatot vásárolni.
Az öltözőben elhelyezett tárgyakért felelősséget nem vállalunk!

Táskát a csoportos órákra és a konditerembe bevinni TILOS! Amennyiben saját bokszkesztyűt, vagy egyéb sporteszközt szeretnél magaddal vinni az edzésre, erre a célra külön hálós táskát tudunk számodra biztosítani, melyet a recepciónál megtalálsz.

Tudnivalók a konditerem használatához

A konditeremben mezítláb, papucsban, vagy fedetlen felsőtesttel tilos edzeni, mert balesetveszélyes! A tatamira viszont csak mezítláb vagy speciális cipőben lehet rálépni, ott kérjük, edzőcipőben ne eddz! A konditeremben teremedzők állnak rendelkezésedre, válaszolnak az esetlegesen felmerülő kérdésekre, segítik és felügyelik a terem rendeltetésszerű használatát. Ha bármi kérdés merül fel a gépek használatával kapcsolatban, vedd igénybe a segítségüket!

A konditerem szellőztetését, fűtésének szabályozását, valamint a klímaberendezések működtetését kizárólag a személyzetünk végezheti! Az általad használt súlyokat, rudakat és valamennyi eszközt használat után kérjük visszahelyezni a helyére! Az eszközök kárpitozott részére a súlyokat rápakolni, az eszközöket a földhöz vágni, rongálni TILOS. A konditeremben és az órákon tilos étkezni, italt pedig csak műanyag tároló eszközben lehet bevinni.

A funkcionális teremben kérjük, hogy mindenki fokozottan vigyázzon a testi épségére, például a tatamin és a boksz ringben történő küzdelmek során.

Személyi edzés esetén a foglalkozást annak kezdetét megelőzően legalább 12 órával korábban lehet lemondani. A 12 órán belüli lemondás esetén az alkalmat megtörténtnek tekintjük, annak díját ki kell fizetni a személyi edző részére.

Tudnivalók a csoportos órákon való részvételhez

A csoportos órákon való részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges. Ez a pulton elhelyezett dossziéban személyesen, sms-ben vagy telefonon lehetséges. Köszönjük a megértést, hogy közösségi platformokon sem a bejelentkezéseket, sem a leiratkozásokat nem tudjuk kezelni. Amennyiben nem biztos, hogy el tudsz jönni, ne iratkozz fel, hanem érdeklődj indulás előtt, hogy van-e még szabad hely az adott órára. Igyekszünk az óraszámot bővíteni az igények szerint.

A csoportos óra lemondását a foglalkozás megkezdése előtt 2 órával, aznapi spinning vagy TRX óra lemondását pedig előző nap estig tudjuk elfogadni, személyesen, telefonon vagy sms formájában. Az óralemondás elmulasztása a bérletről egy alkalom levonásával jár, havibérleteknél egy nappal rövidül a bérlet lejárati ideje. A csoportos órákra kérjük, érkezzetek pontosan, a késve érkezőket nem áll módunkba beengedni az órára. Az óra alatt kérjük a beszélgetés, telefonálás mellőzését!

Az óraadó személyének változtatásának jogát fenntartjuk. Az órákra mobiltelefont bevinni nem lehet, ha fontos hívást vársz, add le a pultba a készüléket, és a várt hívás esetén kihívunk. Csoportos órák lényege az együttmozgás, ezért kérjük, csak azok vegyenek részt ezen óratípuson, akik követik az óraadók útmutatásait. Társaitok érdekében a nyújtás alatt az órát ne hagyjátok el, pakolással ne zavarjátok meg az óra és a nyújtás nyugalmát! A szellőztetés és a légkondicionálás rendje az edző feladata.

Az óra végén az általatok használt eszközöket kérjük, mindenki óvatosan tegye a helyére, oda, ahonnan azt elvette! A sérült vagy tönkrement eszközt add át az edzőnek, vagy jelezd nekünk az észlelt hibát (pl. spinning biciklin észlelt változást).

Szíves együttműködéseteket köszönjük!

Egyéb helyiségek használata

A tusolót és WC-t kérjük, mindenki rendeltetésszerűen használja! Papucs használata a tusolóban kötelező! A kicsapódott víz balesetveszélyes, kérjük, vigyázzatok! Ha valami rendkívülit észlelsz, jelezd a pultnál!

A szauna használatáról, hatásáról kérj felvilágosítást a pultnál! A szaunában ahol a tested érintkezik a szaunával, kérjük, használj törülközőt!

Köszönjük, hogy jelenléteddel megtisztelsz bennünket!

Kívánjuk, hogy amiért ide eljössz, az teljesüljön, és sokszor, sokáig érezd jól magad közöttünk!

© Minden jog fenntartva

Cím

6722 Szeged, Attila utca 17-19. II. emelet
(Árkádtól és a Mars tértől (buszállomás) 100 méterre)

Kapcsolat

Tel:0670/3200488
Tel:0662/424-070/100
Email:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartás

HÉTFŐTŐL PÉNTEKIG: 6.30-21.30
SZOMBAT: 9.00-20.00
VASÁRNAP: 14.00-20.00