Munkatársaink

A Forma 1 Fitnesz stúdió munkatársai

Baksa Balázs

Személyi edző
Bővebben

34 éves korom ellenére sok sportágban eredményes múlttal rendelkezem. Már kisgyermek korom óta lételemem a mozgás. Először úszással foglalkoztam, majd jött a kenu, a birkózás, aztán a tae-kwon-do, majd a kick-box. Gyermekként görkorcsolyáztam is, amelyből mára már csak az maradt, hogy pár éve görkorcsolya edzőként is tevékenykedtem.

Számos versenyen vettem részt, mégis váltottam, s az erőemelés lett a fő sport az életemben. Hozzáértő edzők munkája mellett – akiknek ezúton is köszönöm -, több Magyar Bajnoki dobogós helyezést sikerült megszereznem.

Mindig is a legjobb szerettem volna lenni, minél jobban megismerni az emberi testet, izomzatot, annak fejlesztését és az egészséges, helyes táplálkozást. Ezért az erőemelés mellett a testépítéssel kezdtem behatóbban foglalkozni, először csak autodidakta módon, majd iskolarendszerű képzésben is.

18 éve foglalkozom az egészséges, sportos, esztétikus fizikum felépítésével. Néhány éve testépítő versenyzőkkel edzettem együtt, így testközelből nézhettem végig az edzéseiket, a segítségemmel készültek fel a versenyekre, sőt a bajnokságokon is közvetlenül mellettük élhettem át a versenyzés izgalmait. 2011.-ben, testépítő és fitnesz sportedző képesítést szereztem. Sportolással eltöltött idő alatt tapasztaltam meg , hogy mekkora jelentősége van a megfelelő táplálkozásnak és egészséges táplálék kiegészítők tudatos használatának, a minőségi fogyás, esztétikus, egészséges és erős izomzat, testalkat kialakításához valamint megőrzéséhez.

Jelenleg a felnőttképzésben tanuló leendő személyi edzőket képzem, oktatom, illetve személyi edzőként, szakmai hozzáértéssel segítem a sportolni, változni egészségesebbé válni vágyókat.

Amennyiben megszületett az elhatározás keress bátran Facebookon vagy a 06704308128 telefonszámon.

Dr. Oláh Hanna Zsófia

Személyi edző
Bővebben

Üdvözöllek, Oláh Hanna Zsófia vagyok, egy 10 hónapos csöppség anyukája, jogász és személyi edző. 10 éves korom óta a fitness világában élek, szinte ebben nőttem fel. 14 évig táncoltam, több különböző stílust is kipróbáltam a balettól a társastáncon át egészen a hip-hopig és a zumbáig.

Oktatni 17 évesen kezdtem és a mai napig foglalkozom személyi edzés keretében kondícionáló edzés tartásával. Célom, hogy minden vendégemnek átadjam a mozás szeretetét, hogy ne csupán az alakváltozás (fogyás, erősödés) legyen a legfontosabb, hanem hogy az edzés mind testi, mind lelki feltöltődést nyújtson.

Törekszem arra, hogy az általam irányított edzések maximálisan személyre szabottak legyenek, minden vendégem igényeinek, képességeinek, fejlődésének megfeleljenek Számomra nagyon fontos, hogy mindenben megtaláljuk az örömet okozó pozitív dolgokat!

Várlak sok szeretettel,
Zsófi 06703200486

Nagy Milán

Személyi edző
Bővebben

Üdvözöllek, a nevem Nagy Milán. Személyi edzőként dolgozok itt a Forma 1 Fitneszben. Egész életemet a sport határozta meg, kezdve a versenyúszástól ahol többszörös magyar bajnok és országos csúcstartó voltam, a vízilabdán át, ahol 5 évig voltam válogatott, egészen a testépítésig amit 2011 óta csinálok, 2014 óta versenyszerűen. Emellett fotómodellként is tevékenykedem.

Főbb versenyeredményeim testépítésben.
IFBB Magyar Bajnokság 1. hely
IFBB EB Santa Susanna 7. hely
WBPF Tropical Kupa 1. hely
WBPF Magyar Bajnokság (EB Kvalifikáció) 1. hely
WBPF EB Hollandia 2. hely
WBPF Magyar Bajnoks 4. hely
WBPF Nemzetközi verseny Románia 1. hely
WBPF Ausztria kupa 1. hely
Mind Mens Physique kategóriában.

Nagyon szerencsésnek érzem magam hogy egy a hivatásom, a sportom és a hobbim is. Szemelyi edzéseim során is célorientált vagyok akárcsak a saját edzéseim során. Kellő kitartásoddal és szakmai tapasztalatommal a cél elérése elkerülhetetlen. Eddzünk együtt, ha súlyodból szeretnél fogyni, vagy szálkas izmokra vágysz, ha egy álom alak a cél, vagy ha esetleg versenyen szeretnéd megmérettetni magad, hogy megtudd mi rejlik benned. Ez nem egy sport, egy feladat, ez egy életforma.

+36 30 414 0076

Valach Péter

Személyi edző

Urr Krisztián

Személyi edző, csoportos óratartó
Bővebben

Üdvözöllek, Urr Krisztián vagyok, személyi edző.
Munkámra, mint hivatás tekintek, ennek megfelelően rendkívül eredmény központú és sikerorientált a közös munka.
Meggyőződésem, hogy a hozzám érkező vendégeket, nem csak edzenem kell, de tanítani is őket! Szeretem tudni, hogy a közös munkánk egy logikus együttműködés, ahol a vendég pontosan tudhatja mit, miért csinálunk, és az hogyan fogja meghozni számára a vágyott eredményt.
Napjainkban rendkívül népszerű az "életmód" mint kifejezés ami örvendetes, azonban ritkán jár együtt valós eredménnyel... Ennek oka a fenntarthatóság hiánya aminek orvoslását én, mint edző prioritásként kezelek.
Az fog működni ami hosszú távon is tartható, ezt pedig közösen találjuk meg az edzések során.
Vendégköröm sokrétű a programozón, a hivatalnokon, keresztül egészen a PhD hallgatókig bezárólag.
Ezenkívül foglalkozom versenyszintű testépítők és erőemelők felkészítésével is.

Fordulj hozzám bizalommal, dolgozzunk együtt a Te céljaidért.
Tel. : 06206272686
Instagram: @krisztian_urr

Hudák Olivér

Személyi edző
Bővebben

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus interdum elit sit amet commodo lacinia. Proin faucibus faucibus nunc in fermentum.

Valach Péter

Személyi edző

Benyus Ágota

Személyi edző
Bővebben

Üdvözöllek, Benyus Ágota vagyok, személyi edző.

Testnevelő-edző szakon végeztem az Eszterházy Károly Egyetemen, majd sportmenedzserként a Testnevelési Egyetemen.
Jelenleg a Szegedi Tudományegyetem jogi karán tanulok, de továbbra is szeretnék a sporttal foglalkozni, ezért is vagyok itt. Kisgyermekkoromtól kezdve versenyszerűen úsztam, röplabdáztam. 8 éve elkezdtem edzeni és vegetáriánus életmódra tértem át.
Az egészséges életmód és a sport jelenleg is központi szerepet játszik az életemben.
Várlak szeretettel, ha fogyni, szálkásodni, alakot formálni szeretnél!
Elérhetőségeim: 
Instagram: agotabenyus
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Facebook: Benyus Ágota
Telefon: 0620-4617763

Halkó Tamás

Személyi edző
Bővebben

Üdvözöllek, Halkó Tamás vagyok, személyi edző. 

Keress bátran Facebookon vagy Instagrammon

@tamashalko

Zsiga Zsolt

Személyi edző
Bővebben

Zsiga Zsolt vagyok, 1992.12.21-én születtem Orosházán. 4 éves koromban ismerkedtem meg a kyokushin karatéval, amit a mai napig versenyszerűen űzöm. Felnőtt versenyzői pályafutásom során számtalan Európa kupa, Európa bajnoki helyezés és Európa bajnoki címeket, profi világbajnoki címet tudhatok magaménak. A tavalyi évben a karate combat nevezetű profi sport ligában kaptam szerződést.

Személyi edzésekkel 8 éve foglalkozom ezen időszak alatt közel 100 tanítvány forgott a kezeim között! A test edzése mellett az elme tornáztatását is fontosnak vélem. Jelenleg a második diplomámon dolgozom a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi karán, mint utolsó éves jogász hallgató. 

A mozgást sosem túl késő elkezdeni és sosem lehet elég korán elkezdeni! Szóval keress bizalommal és hozzuk ki a legjobbat belőled!
Instagram: @juniorzsiga
E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Lassú Ferenc

Csoportos óraadó
Bővebben

Üdvözöllek, Lassú Ferenc vagyok.

Török Réka

Csoportos óraadó

Joó Renáta

Csoportos óraadó

Kőhegyi Ágnes

Csoportos óraadó

Kincses Boglárka

Csoportos óraadó

Koczor Réka

Csoportos óraadó

Bartolák Alice

Recepciós
© Minden jog fenntartva

Cím

6722 Szeged, Attila utca 17-19. II. emelet
(Árkádtól és a Mars tértől (buszállomás) 100 méterre)

Kapcsolat

Tel:0670/3200488
Tel:0662/424-070/100
Email:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartás

HÉTFŐTŐL PÉNTEKIG: 6.30-21.30
SZOMBAT: 9.00-20.00
VASÁRNAP: 14.00-20.00