Munkatársaink

A Forma 1 Fitnesz stúdió munkatársai

Nagy Milán

Személyi edző
Bővebben

Üdvözöllek, a nevem Nagy Milán. Személyi edzőként dolgozok itt a Forma 1 Fitneszben. Egész életemet a sport határozta meg, kezdve a versenyúszástól ahol többszörös magyar bajnok és országos csúcstartó voltam, a vízilabdán át, ahol 5 évig voltam válogatott, egészen a testépítésig amit 2011 óta csinálok, 2014 óta versenyszerűen. Emellett fotómodellként is tevékenykedem.

Főbb versenyeredményeim testépítésben.
IFBB Magyar Bajnokság 1. hely
IFBB EB Santa Susanna 7. hely
WBPF Tropical Kupa 1. hely
WBPF Magyar Bajnokság (EB Kvalifikáció) 1. hely
WBPF EB Hollandia 2. hely
WBPF Magyar Bajnoks 4. hely
WBPF Nemzetközi verseny Románia 1. hely
WBPF Ausztria kupa 1. hely
Mind Mens Physique kategóriában.

Nagyon szerencsésnek érzem magam hogy egy a hivatásom, a sportom és a hobbim is. Szemelyi edzéseim során is célorientált vagyok akárcsak a saját edzéseim során. Kellő kitartásoddal és szakmai tapasztalatommal a cél elérése elkerülhetetlen. Eddzünk együtt, ha súlyodból szeretnél fogyni, vagy szálkas izmokra vágysz, ha egy álom alak a cél, vagy ha esetleg versenyen szeretnéd megmérettetni magad, hogy megtudd mi rejlik benned. Ez nem egy sport, egy feladat, ez egy életforma.

+36 30 414 0076

Valach Péter

Személyi edző

Urr Krisztián

Személyi edző, csoportos óratartó
Bővebben

Üdvözöllek, Urr Krisztián vagyok, személyi edző.
Munkámra, mint hivatás tekintek, ennek megfelelően rendkívül eredmény központú és sikerorientált a közös munka.
Meggyőződésem, hogy a hozzám érkező vendégeket, nem csak edzenem kell, de tanítani is őket! Szeretem tudni, hogy a közös munkánk egy logikus együttműködés, ahol a vendég pontosan tudhatja mit, miért csinálunk, és az hogyan fogja meghozni számára a vágyott eredményt.
Napjainkban rendkívül népszerű az "életmód" mint kifejezés ami örvendetes, azonban ritkán jár együtt valós eredménnyel... Ennek oka a fenntarthatóság hiánya aminek orvoslását én, mint edző prioritásként kezelek.
Az fog működni ami hosszú távon is tartható, ezt pedig közösen találjuk meg az edzések során.
Vendégköröm sokrétű a programozón, a hivatalnokon, keresztül egészen a PhD hallgatókig bezárólag.
Ezenkívül foglalkozom versenyszintű testépítők és erőemelők felkészítésével is.

Fordulj hozzám bizalommal, dolgozzunk együtt a Te céljaidért.
Tel. : 06206272686
Instagram: @krisztian_urr

Hudák Olivér

Személyi edző
Bővebben

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus interdum elit sit amet commodo lacinia. Proin faucibus faucibus nunc in fermentum.

Lassú Ferenc

Csoportos óraadó
Bővebben

Üdvözöllek, Lassú Ferenc vagyok.

Veres Peti

Személyi edző
Bővebben
Üdvözöllek!
Veres Péter vagyok, személyi edző és a legfontosabb elmondanom magamról, hogy mindenem a sport.
A sportmúltamat tekintve 11 évig a labdarúgást űztem, ahol javarészt másodosztályban játszottam, majd 6 évvel ezelőtt váltottam és elkezdtem street workoutozni. A street workoutban 3 éve már versenyzek is, ahol országos 2. helyezés a legjobb eredményem. Számomra ez az a sport, ahol az ember maximálisan átveheti a teste felett az uralmat.
Célom, hogy minél több mindenkivel megkedveltessem a mozgást és hogy az emberek rájöjjenek hogy nem csak a testnek, de az elmének és a léleknek is nagyon jót tesz.
A munkám során prioritást élveznek a vendégem céljai és hogy közösen minél előbb elérjük azokat. Ha a célod, hogy erősebb legyél, jobban nézz ki, vagy csak jobban szeretnéd érezni magad, keress bizalommal!
Intsagram: verespetii
Facebook: Veres Péter-Személyi edző
Üdvözlettel

Benyus Ágota

Személyi edző
Bővebben

Benyus Ágota vagyok. Testnevelő-edző szakon végeztem az Eszterházy Károly Egyetemen,majd sportmenedzserként a Testnevelési Egyetemen. Jelenleg a Szegedi Tudományegyetem jogi karán tanulok, de továbbra is szeretnék a sporttal foglalkozni, ezért is vagyok itt. Kisgyermekkoromtól kezdve versenyszerűen úsztam, röplabdáztam. 8 éve elkezdtem edzeni és vegetáriánus életmódra tértem át. Az egészséges életmód és a sport jelenleg is központi szerepet játszik az életemben. Várlak szeretettel, ha fogyni, szálkásodni, alakot formálni szeretnél! Elérhetőségeim: Instagram: agotabenyus Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Facebook: Benyus Ágota Telefon: 0620-4617763

Makai Róbert

Személyi edző
Bővebben

Üdvözöllek, Lassú Ferenc vagyok.

Török Réka

Csoportos óraadó

Joó Renáta

Csoportos óraadó

Kőhegyi Ágnes

Csoportos óraadó

Bartolák Alice

Recepciós
© Minden jog fenntartva

Cím

6722 Szeged, Attila utca 17-19. II. emelet
(Árkádtól és a Mars tértől (buszállomás) 100 méterre)

Kapcsolat

Tel:0670/3200488
Tel:0662/424-070/100
Email:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartás

HÉTFŐTŐL PÉNTEKIG: 6.30-21.30
SZOMBAT: 9.00-20.00
VASÁRNAP: 14.00-20.00