TRX

TRX

Kategória: .
Napjainkban egyre jobban hódít a funkcionális tréning. Az a fajta edzésmódszer, melynek gyakorlatai a mindennapi életből vett mozdulatokból építkeznek. Jöhet a húzódzkodás a játszótéren, fekvőtámasz a kerti padon, a használható eszközök végeláthatatlan sorával, melyek közül kiemelendő a TRX! Egy egyszerű eszköz, amely segítségével a teljes test átmozgatható, erősíthető, kiváló az izmok definiálásához, esztétikus alak eléréséhez.

TRX edzések során egyszerre dolgoztatjuk a vázizom rendszert és a keringési rendszert, miközben a core izmok folyamatosan stabilizálnak, ezáltal hatékonyan fejleszthető a funkcionális erő és a core izmok stabilitása is. A TRX használata, valamint a gyakorlatok nincsenek sem korhoz, sem nemhez, sem edzettségi szinthez kötve, mindenki aktuális állapotának megfelelően alkalmazható. A gyakorlatok nem fix, kötött pályán mozognak, hanem szabad mozgási lehetőséget hagynak az izmoknak és az ízületeknek, ezért a szokottnál sokkal több izom vesz részt a munkában, továbbá előnye, hogy nem terheli túl az ízületet az edzések alatt, mivel saját testsúllyal dolgozunk, és folyamatosan változtathatunk a gyakorlat erősségén, könnyedén korrigálhatóak a mozdulatok, így elkerülhető az ízületek akaratlan túlfeszítése vagy terhelése.

A TRX segítségével olyan izmok erősítése is lehetséges, amelyek javítják a tartást, segítenek leküzdeni a testen lévő zsírfelesleget, valamint rugalmasabbá teszik az egész testet, így feszesebb, koordináltabb lesz a mozgás. Az egyik legnépszerűbb csoportos óra férfiak és nők körében.

© Minden jog fenntartva

Cím

6722 Szeged, Attila utca 17-19. II. emelet
(Árkádtól és a Mars tértől (buszállomás) 100 méterre)

Kapcsolat

Tel:0670/3200488
Tel:0662/424-070/100
Email:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartás

HÉTFŐTŐL PÉNTEKIG: 6.30-21.30
SZOMBAT: 9.00-20.00
VASÁRNAP: 14.00-20.00