Táplálkozási- és életmód tanácsadás

Táplálkozási- és életmód tanácsadás

Kategória: .
Szeretnél fogyni, szálkásodni, esetleg éppen néhány kg felszedése lenne a cél, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Átalakítanád az étkezési szokásaidat, de elvesztél a divatosabbnál divatosabb diéták rengetegében?

Valószínűleg Te is kipróbáltad már az összes tavaszi/újévi tisztítókúraként aposztrofált csoda módszert, a legújabb, jelenleg trendi fogyókúrás recepteket és túl vagy különböző szélsőséges diéták összes változatán is, de még mindig nem találtad meg azt a megoldást, ami hosszú távon is eredményes számodra? Ha mindezekre igen lenne a válaszod, itt az ideje, hogy megismerd és elfogadd a tested működését.

Biztosan Neked is van legalább egy olyan barátnőd, ismerősöd, aki kétszer annyit eszik, mint Te, többnyire gyorskaját vagy amit éppen megkíván és mégis vékony combjai, lapos hasa van...

Olyan személy is biztosan van körülötted, aki lefogyott, elérte és tartja is a kívánt formáját egy adott étrenddel, ami Neked mégsem vált be. Hiába követted betűről betűre, a Te tested mégsem ugyanúgy reagált.

Itt az idő, hogy ne a fogyókúrás és zsírégető bogyókban bízz, hanem szakmai segítség mellett, ésszerű keretek között, jelentős változást eredményező lépéseket tégy, amelyek hamar a mindennapjaid részévé válnak.

Sokoldalú szolgáltatásaink közül válaszd az Étkezési Tanácsadást, mely keretében segítünk eligazodni a különböző diéták útvesztőjében és megmutatjuk, hogy indulj el egy egészségesebb életmód felé, mindezt közérthető formában mindent részletesen átbeszélve.

© Minden jog fenntartva

Cím

6722 Szeged, Attila utca 17-19. II. emelet
(Árkádtól és a Mars tértől (buszállomás) 100 méterre)

Kapcsolat

Tel:0670/3200488
Tel:0662/424-070/100
Email:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartás

HÉTFŐTŐL PÉNTEKIG: 6.30-21.30
SZOMBAT: 9.00-20.00
VASÁRNAP: 14.00-20.00